Rephonic
Artwork for Zëri i Kulturës

Zëri i Kulturës

Amfora.al
Society & Culture

Amfora.al” është një media online kushtuar arkeologjisë dhe monumenteve të kulturës në Shqipëri, me fokus në qytetin e Durrësit. Në brendësi të saj do të gjeni publikime ekskluzive, që synojnë informimin e qytetarëve për zhvillimet mbi arkeologjinë dhe monumentet e kulturës. _____________________ "Amfora.al" is an online media dedicated to archeology and cultural monuments in Albania, focusing on the city of Durrës.

Listen

Do you want to know how many people listen to Zëri i Kulturës? Or perhaps how many downloads it gets? Rephonic has scanned the web and collated all the information we found in our podcast database.

Listen to the audio and view podcast download numbers, contact information, listener demographics and more to help you make better decisions about which podcasts to sponsor or be a guest on.

Our search tool lets you find other similar podcasts that cover the same topic and allows you to compare the figures, so you can be informed when reaching out.

Contact Information
How Many Listeners?
Rephonic gives you listener numbers, social media accounts, contacts and more across 2m+ podcasts.

Latest Episodes

Trajtimi i periudhave të caktuara historike, i fakteve apo figurave të rëndësishme politike përbëjnë kryeqendrën e diskutimit për tekstet shkollore në vendin tonë. Diskutimi midis mësuesve, prindërve dhe nxënësve që janë bërë pjesë shqetësimit më të ... more

--:--
--:--
18 days ago

Ura e Zogut mbetet një monument unik në vendin tonë, ndërtimi i së cilës përfundoi më 14 maj të vitit 1927 dhe lidhte të gjithë Shqipërinë e nën Matit me zonat veriore. Ajo është e tipit të varur dhe mbetet e veçantë për shkak të ndërtimit në atë koh... more

--:--
--:--
2 months ago

Podcasti i radhës i ciklit “Zëri i Kulturës” i dedikohet përsëri nismës "Qyteti që Rrëfen", e cila ka identifikuar modele nga e kaluara, që lidhen me patriotizmin, filantropinë, sportin dhe përkushtimin ndaj komunitetit. Këto modele janë parë me inte... more

--:--
--:--
3 months ago

Frequently Asked Questions About Zëri i Kulturës

Where can I find podcast stats for Zëri i Kulturës?

Rephonic provides a wide range of data for two million podcasts so you can understand how popular each one is. See how many people listen to Zëri i Kulturës and access YouTube viewership numbers, download stats, chart rankings, ratings and more.

Simply upgrade your account and use these figures to decide if the show is worth pitching as a guest or sponsor.

How do I find the number of podcast views for Zëri i Kulturës?

There are two ways to find viewership numbers for podcasts on YouTube. First, you can search for the show on the channel and if it has an account, scroll through the videos to see how many views it gets per episode.

Rephonic also pulls the total number of views for each podcast we find a YouTube account for. You can access these figures by upgrading your account and looking at a show's social media section.

How do I find listening figures for Zëri i Kulturës?

Podcast streaming numbers or 'plays' are notoriously tricky to find. Fortunately, Rephonic provides estimated listener figures for Zëri i Kulturës and two million other podcasts in our database.

To check these stats and get a feel for the show's audience size, you'll need to upgrade your account.

How many subscribers does Zëri i Kulturës have?

To see how many followers or subscribers Zëri i Kulturës has, simply upgrade your account. You'll find a whole host of extra information to help you decide whether appearing as a sponsor or guest on this podcast is right for you or your business.

If it's not, use the search tool to find other podcasts with subscriber numbers that match what you're looking for.

How many listeners does Zëri i Kulturës get?

Rephonic provides a full set of podcast information for two million podcasts, including the number of listeners. You can see some of this data for free. But you will need to upgrade your account to access premium data.

How many episodes of Zëri i Kulturës are there?

Zëri i Kulturës launched 2 years ago and published 21 episodes to date. You can find more information about this podcast including rankings, audience demographics and engagement in our podcast database.

How do I contact Zëri i Kulturës?

Our systems regularly scour the web to find email addresses and social media links for this podcast. But in the unlikely event that you can't find what you're looking for, our concierge service lets you request our research team to source better contact information for you.

Where do you get podcast emails for Zëri i Kulturës from?

Our systems scan a variety of public sources including the podcast's official website, RSS feed, and email databases to provide you with a trustworthy source of podcast contact information. We also have our own research team on-hand to manually find email addresses if you can't find exactly what you're looking for.

Where does Rephonic collect Zëri i Kulturës reviews from?

Rephonic pulls reviews for Zëri i Kulturës from multiple sources, including Apple Podcasts, Castbox, Podcast Addict and more.

View all the reviews in one place instead of visiting each platform individually and use this information to decide whether this podcast is worth pitching as a guest or sponsor.

How does Rephonic know which podcasts are like Zëri i Kulturës?

You can view podcasts similar to Zëri i Kulturës by exploring Rephonic's 3D interactive graph. This tool uses the data displayed on the 'Listeners Also Subscribed To' section of Apple Podcasts to visualise connections between shows.