Rephonic
Artwork for Cerita dari Kamu

Cerita dari Kamu

Cerita dari Kamu

Cerita Random

PublishesTwice weeklyEpisodes177Founded3 years ago
Language
Indonesian
Number of ListenersCategories
FictionDrama

Listen to the Podcast

Artwork for Cerita dari Kamu

Latest Episodes

perhatian lah secukupnya saja, beri ke diri sendiri dan beri ke orang yang bener bener terdekat kita, untuk dihargai perhatian yang kita kasih.

--:--
--:--
13 days ago

bingung sebenarnya ada apa? kenapa semesta ngasih aku buat ketemu sama dia.

--:--
--:--
20 days ago

aku merindukannya, bohong kalau aku tidak merindukannya.

--:--
--:--
a month ago

mengatasinya, melakukannya, memperbaikinya dan menyelesaikannya

--:--
--:--
2 months ago

jangan pernah berhenti karena semesta ngga pernah ingkar janji

--:--
--:--
2 months ago

kita tuh emang ga tau yaa ternyata rencana semesta bisa sebagus ini looh. ternyata diluar ekspektasi, jadi lebih tau mana baik dan buruk nya seseorang itu.

--:--
--:--
2 months ago

aku yakin ada satu orang yang nantinya, akan jatuh cinta sama kita dengan apa adanya juga keseluruhan dari kita. dengan apa yang ada di kita dan apa yang nggak tanpa ngeluh tanpa bertanya, tanpa banyak minta.

--:--
--:--
3 months ago

dari pada menyangkal, pasti akan dapat perlakuan kurang enak. mereka ga tau cerita versi yang terbaru

--:--
--:--
3 months ago

Insights

Contact Information
Podcast Host
Number of Listeners
See our estimate of how many downloads per episode this podcast gets.
Growth
See how this podcast's audience is growing or shrinking over time.

Find out how many people listen to Cerita dari Kamu and see how many downloads it gets.

We scanned the web and collated all of the information that we could find in our comprehensive podcast database.

Listen to the audio and view podcast download numbers, contact information, listener demographics and more to help you make better decisions about which podcasts to sponsor or be a guest on.

Top Drama Podcasts

Kita dan Waktu
Kita dan Waktu helobagas
Do You See What I See?
Do You See What I See? INDONESIAN HORROR STORIES
Teman Galau
Teman Galau Podkesmas Asia
Uncanny Valley
Uncanny Valley DWM | Realm
The Archers
The Archers BBC Radio 4
Guyonan Indo
Guyonan Indo Stand Up Comedy
Konflik Cinta
Konflik Cinta Ardan Radio
Creepy
Creepy Bloody FM
People Who Knew Me
People Who Knew Me BBC Radio 5 Live
Shipworm
Shipworm Two-Up

Audience

Listeners, engagement and demographics and more for this podcast.

Listeners per EpisodeGender SkewEngagement Score
Primary LocationSocial Media Reach

Frequently Asked Questions About Cerita dari Kamu

Where can I find podcast stats for Cerita dari Kamu?

Rephonic provides a wide range of data for three million podcasts so you can understand how popular each one is. See how many people listen to Cerita dari Kamu and access YouTube viewership numbers, download stats, chart rankings, ratings and more.

Simply upgrade your account and use these figures to decide if the show is worth pitching as a guest or sponsor.

How do I find the number of podcast views for Cerita dari Kamu?

There are two ways to find viewership numbers for podcasts on YouTube. First, you can search for the show on the channel and if it has an account, scroll through the videos to see how many views it gets per episode.

Rephonic also pulls the total number of views for each podcast we find a YouTube account for. You can access these figures by upgrading your account and looking at a show's social media section.

How do I find listening figures for Cerita dari Kamu?

Podcast streaming numbers or 'plays' are notoriously tricky to find. Fortunately, Rephonic provides estimated listener figures for Cerita dari Kamu and three million other podcasts in our database.

To check these stats and get a feel for the show's audience size, you'll need to upgrade your account.

How many subscribers does Cerita dari Kamu have?

To see how many followers or subscribers Cerita dari Kamu has, simply upgrade your account. You'll find a whole host of extra information to help you decide whether appearing as a sponsor or guest on this podcast is right for you or your business.

If it's not, use the search tool to find other podcasts with subscriber numbers that match what you're looking for.

How many listeners does Cerita dari Kamu get?

Rephonic provides a full set of podcast information for three million podcasts, including the number of listeners. You can see some of this data for free. But you will need to upgrade your account to access premium data.

How many episodes of Cerita dari Kamu are there?

Cerita dari Kamu launched 3 years ago and published 177 episodes to date. You can find more information about this podcast including rankings, audience demographics and engagement in our podcast database.

How do I contact Cerita dari Kamu?

Our systems regularly scour the web to find email addresses and social media links for this podcast. But in the unlikely event that you can't find what you're looking for, our concierge service lets you request our research team to source better contact information for you.

Where do you get podcast emails for Cerita dari Kamu from?

Our systems scan a variety of public sources including the podcast's official website, RSS feed, and email databases to provide you with a trustworthy source of podcast contact information. We also have our own research team on-hand to manually find email addresses if you can't find exactly what you're looking for.

Where does Rephonic collect Cerita dari Kamu reviews from?

Rephonic pulls reviews for Cerita dari Kamu from multiple sources, including Apple Podcasts, Castbox, Podcast Addict and more.

View all the reviews in one place instead of visiting each platform individually and use this information to decide whether this podcast is worth pitching as a guest or sponsor.

How does Rephonic know which podcasts are like Cerita dari Kamu?

You can view podcasts similar to Cerita dari Kamu by exploring Rephonic's 3D interactive graph. This tool uses the data displayed on the 'Listeners Also Subscribed To' section of Apple Podcasts to visualise connections between shows.